martes, 15 de abril de 2008

Juan Ramón Sanchez, Chema, R.I.P.

Juan Ramón Sánchez, lo popular Chema de Barrio Sésamo va morir lo passat divendres de matinada, amb 51 anys, després d'una llarga malaltia.

Potser molts de vatros, com jo, feia temps que no sentiem a parlar res d'este home, però heu sentit una gelor que vos atravessava des del rabet del cul fins al coll per tota l'esquena quan vos heu enterat de la notícia. Tota una generació hem crescut veient totes les tardes el Barrio Sésamo, i no érem conscients de lo barato de l'adaptació espanyola del show, ni de lo brut que estava l'Espinete. Los dèficits presupostaris estaven sobradament suplits per grans dosis d'il.lusió, d'energia i de imaginació. Alguns de vatros potser pensareu que tamé érem molt innocents, i que érem capaços de tragar-nos qualsevol cosa. Jo vull pensar que no era així, que lo important per fer volar el cap i entrar dintre de móns de fantasia, no són los diners sinó les ganes que li poses per fer les coses, que dintre d'aquells pelutxes hi havia més cor i més ànima que en atres personatges actuals técnicament més perfectes i realistes.

Per desgracia, notícies com esta mos porten al món real, que mos diu que el Barrio Sésamo era un decorat de cartó-pedra, on hi treballaven actors professionals que havien de suportar el calor de portar disfresses brutes de cotó i polixpan, que detràs de los colors i la xalera que se veia a la pantalla, s'amagava molta frustació i molta misèria...

Avui mos hem fet tots una mica més grans... Descansa en Pau, Juan...

Fonts:
ABC de Sevilla
Titiritero

No hay comentarios: